Fashioncells

Beauty

What’s in my bag

August 30th, 2016 | by Tijana Arsenijevic

vad fins i min väska_ vad fins i min väska_-2 vad fins i min väska_-3 vad fins i min väska_-4

 

Holla!

Ja äntligen kommer jag visa er vad jag har i min väska, så klart börjar jag att berätta, var jag köpte min väska. När jag köper väskor brukar jag alltid kolla 1:Till vad kommer jag använda väskan ? 2:Ska den vara stor eller liten ? 3: Hur mycket har den utrymme ? 4: passar fägen till min vardags plagg ? 5:Kan jag använda den året om ?

För er som har följt mig länge vet att jag älskar min zara väska som är rund och stor, men jag tycker att det var dags att byta den och testa något nytt .Och efter många online shop hittade jag min på ZALANDO —>HÄR<— Den har alla egenskaper som jag vill ha och jag är jätte nöjd med den.

Vad har jag i egentligen i min väska, för det första 1)kalender och denna köpte jag på ekos för 120 kr är inte 100% säker, men jag tyckte att den sågs fin, 2) plåster så klart, jag som använder klackar som vardags skor, måste jag ha med mig alltid plåster ;) 3) tuggummi ett måste :) 4) Deodorant alltid bra att ha när man springer runt stan och eller till jobbet / skolan man vill undvika lök lukten hahah 5) Hår sprey jag brukar aldrig lägga hår sprey på håret bara för att mitt hår blir för platt, men jag har alltid med mig till dagar då mitt hår är smutsig och behöver lite volymen. 6) Handsprit yes yes yes jag är inte bakterie freak men det finns alltid tillfällen då jag bara måste rengöra min händer med handsprit så jag bär den alltid med mig :) 7) plånbok alltid, 8) smink necessär, och sist men inte minst 9) solglasögon.

Vad har jag i min smink necessär? 

maskara,concealer,bronzer,läppstift , och bryn skuggor det är bara för att rätta till min makeup look om jag jobbar för länge eller känner att jag behöver rätta till något o.s.v 

Nu vet ni vad jag har i min väska dock tog jag bort alla kvitto, papper, och allt anat skick som hamnar i väskan från ingen stans hahah… 

BIG KIZZ FOR YOU <3

Holland Ma!

Yes finally, I will show you what I have in my bag, of course, I start to tell you I bought my bag. When I purchase bags I always check 1: To what will I use the bag? 2: Will it be big or small? 3: How much thas it has space? 4: suits phage to my everyday clothes? 5: Can I use it all year round?

For those of you who have followed me a long time ,know that I love my Zara carrying case that is round and big, but I think it was time to change it and try something new .And after many online shop I found my at Zalando —> HERE <— it has all the qualities that I want and I’m really happy with it.

What do I really have in my bag, for the first one) calendar, and this I bought the EKOS of 120 SEK is not 100% sure, but I felt it was seen fine, 2) bruised of course, I’m using heels everyday shoes, I have with me always bruised;) 3) gum is a must :) 4) Deodorant always good to have when you are running around town and or work / school you want to avoid onion smell hahah 5) Hair sprey I usually never add sprey hair on the hair just because my hair gets too flat, but I always have with me to the days when my hair is dirty and needs a bit of volume. 6) Hand Spirits yes yes yes I’m not germ freak but there are always times when I just need to clean my hands with hand alcohol so I carry it always with me :) 7) wallet always, 8) makeup vanity case, and last but not least 9 ) sunglasses.

What I have in my makeup bag?

mascara, concealer, bronzer, lipstick, and brown shadows, it is just to fix my makeup look if I work for a long time or feel that I need to fix something.

Now you know what I have in my bag but I removed all the receipt paper, and all suspected condition that ends up in the bag of nowhere hahah …

BIG KIZZ FOR YOU <3

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of