Fashioncells

Life

Uppdatera

October 13th, 2016 | by Tijana Arsenijevic

blogposte3dbroes-3blogposte3dbroesblogposte3dbroes-2

 

Hej ! 

Vart ska jag börja, det första jag kan säga är att imorgon  åker jag till Serbien, sista gången jag var i Serbien var cirka fyra år sedan. Nu när jag har jobbet och tjänat lite pengar och skolan är slut, dock kommer jag pligga högskola men inte en, så passar på att ta en paus i livet. Det är så mycket som händer i mitt liv hela tiden, både bra och dåligt, så nu insåg jag att ibland blir det inte så som man har planerat det är alltid något eller någon som säger NEJ. Nu så kommer jag att åka till Serbien i 3 månader och jag kommer att blogga oftare, men även så kommer jag att lägga upp mycket på inta story och snapchat så det är bara att följa mig, om ni tycket att det är intressant ;) 

Sen så ska vi döpa min syster Tea så jag kommer vara ansvarig för dekorationen ,tårta, allt ! Och ni kommer se att ;)  

Pappa håller på och renoverar i Serbien så jag kommer köpa lite inredning , möbler o.s.v. 

Detta är allt hittills, jag kommer att uppdatera imorgon när jag kommer i Serbien hur resan var och allt som händer  imorgon .

BIG KIZZ FOR YOU <3 

Hey !

Where do I begin, the first thing I can say is that tomorrow I will go to Serbia, the last time I was in Serbia was about four years ago. Now that I have workt and earned some money and that school finisht, but I will pligga college but not one, I find that I have opportunity to take a break in life. There is so much happening in my life all time, both good and bad, so now I realized that sometimes it’s not going the way you’ve planned it is always something or someone who says no. Now I will go to Serbia for 3 months and I’ll be blogging more often, but even so, I will put up a lot on inta story and Snapchat, so just follow me, if you finde it interesting;)

Then we’ll baptize my sister Tea so I will be responsible for the decoration, cake, everything! And you will see all;)

Dad  is  renovating in Serbia so I will buy some furnishings, furniture etc.

This is all so far, I will update tomorrow when I arrive in Serbia how the trip was and everything that happens tomorrow.

BIG KIZZ FOR YOU <3

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of