Fashioncells

Fashion

Tweed Blazer – Shein.com

November 3rd, 2017 | by Tijana Arsenijevic

DSC_0008-2 DSC_0011-2 DSC_0048-2 DSC_0049-2 DSC_0060-2 DSC_0083-2 DSC_0095-2 DSC_0136-2

Blazer Here

Hey !
Today’s outfit (shoes – nelly.com , skirt-zara, shirt-dressman, blazer .SHEIN.COM, bag – mango)

I’m actually backing up on my webside, with everything that is happening in my life, I finally have time to take pictures of today’s outfit. So let me tell you about the  cooperation with SHEIN.com, I love that blezer and i am happy that it is finally  trend! I see just now it’s  sold  out nooooo!!! but hope they fill in the layer, I recommend that you look through the page because they have different designs on these blezer and in different colors, I will create a wish list where you can click on the products from SHEIN.com.
A big thing will happen on my youtube channel, I’m super excited, so do not forget to look in there.

Big Kizz For You

 

Blazer HERE

Hej !
Dagens outift ( skor- nelly, kjol-zara, skjorta- dressman, blazer .SHEIN.COM , väska – mango)

Jag är entligen tillbacka på webben, med allt som händer i mitt liv , har jag äntligen tid att ta bilder på dagens outfit. Så låt mig tala om degens sammarbete med SHEIN.com, jag älskar att blezer är äntligen i trenden! Jag ser precis nu att den är slut såld nejjjj !!! men hoppas dom fyller på i lagret, jag rekomenderar att ni kollar igenom sidan eftersom dom har olika design på dessa blezer samt i olika färger, jag kommer skapa en wish list där ni kan klicka är fram till produkterna från SHEIN.com.
En stor grej kommer hända på min youtube kanal ,jag är super taggad ,så glöm inte att kicka in där.

Big Kizz For You

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of