Fashioncells

....-Fashion

The beautiful garden

July 6th, 2015 | by Tijana Arsenijevic

bela 11bela 1bela 3bala6  bela 7 bela 8  bela 14 bela 16 bela 17 bela 20 bela 22 (kopia) bela 44 bela 133 bela 155 (kopia) bela5 bela9 bela12

 

It has been a really nice day, with just enough warmth!

I am wearing a Deep V-Back Playsuit by Nelly, however, in the size S, but it does not suit me as well as I would have liked, I would prefer to order in size extra small.

For three days I have been resting at home after I got sunburned, it is incredibly important to know which type of skin you have, I who am incredibly pale should have started sunbathing, with 30 uva but I did the opposite of what I
really should do, I used Hawaiian oil dark, not a good idea!

Det har varit en jättefin dag,med lagom värme!
Jag har på mig en Deep V-Back Playsuit från nelly ,dock är den i storlek s men det passar inte mig så bra som jag hade velat,jag skulle föredra att beställa i storlek extra small.
Under tre dagar har jag vilat hemma,efter som jag blev solbränd ,det är otroligt viktigt att man vet vilket typ av hy man har,jag som är otroligt blek borde ha börjat sola, med 30 uva ,men jag gjorde motsatsen till det man
egentligen  bör göra,jag använde hawaiian oil dark ,inte bra ide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *