Fashioncells

Fashion

Styletone BOX – September

September 20th, 2017 | by Tijana Arsenijevic

Processed with VSCO with a5 preset

Wohoo.
Månadens box från Styletone har kommit idag, fick du din ?

Denna månadens box fick jag BEAUTY MADE EASY OIL BLOTTING PAPER som är en sådan papper som tar bort oljig hud , jag har testat som vanligt och ni vet hur mycket jag har klagat över att min hud glänser, så inställt att bära runt borste och finishing powder så kan jag to mig mig dessa papper istället, tar mindre plats i väskan, samt funkar lika bra som finishing powder.

LOOKX EYESHADOW + BOX är den lila ögonskugga, jätte fin man kan även använda den som highliter, för att den ger en glasig effekt.

ARIANE INDEN WATERPROOF MASCARA super fin på fransar, med känns ganska torr, jag tror att det kan va så eftersom det är en vattentät maskara.Jag är ganska nöjd med den.

BEEBEE PRIMER yes baby! Föra gången fick jag också en primer från dom i en lite tub, men den tog slut snabbt hahah misshandlade burken, men du fick jag en ny primer och den är himmel bra, Den ger lite glans men min makeup håller mycket längre an vanligt.
OFRA UNIVERSAL EYEBROW PENCIL, jag personligen har inte använt bryn penna på jätte länge, för mina bryn använde jag bryn kit från Styletone som ni vet, så nu när jag testade denna va jag ganska nöjd, men jag kommer inte använda den varje dag eftersom jag verkligen älskar min brow kit, jag kommer säkert använda den när jag ska se fejka snygg utan smink haha , ni vet naturlig fin ;)

Jag är alltid glad över att få min box från styleton ,och varje månad är den bättre och bättre.Jag verkligen rekommenderar att testa och beställa en månads box för att se om detta är något för er.

 

Wohoo.
The month’s box from Styletone has arrived today, did you get yours?

This month’s box I received BEAUTY MADE EASY OIL BLOTTING PAPER, which is a paper that removes oil from the skin, I have tested as usual and you know how much I have complained about my skin shining, I hade to  wear around brush and finishing powder , but not new , new I can take whit me  these papers instead, take less space in the bag, and work as well as finishing powder.

LOOKX EYESHADOW + BOX is the purple eye shadow, great fine you can even use it as a highliter because it gives a glaring effect.

ARIANE IN WATERPROOF MASCARA super fine on eyelashes, feeling pretty dry, I think it may be because it’s a waterproof mascara. I’m quite happy with it.

BEEBEE PRIMER yes baby! lest  time, I also got a primer from Styletone  in a little tube, but it ended fest hahah I battered the jar, but new I  got a new primer and it’s heaven good, it gives a little shine, but my makeup lasts a lot longer.
OFRA UNIVERSAL EYEBROW PENCIL, I personally have not used the eyebrow pencil for a long time, for my brow I used eyebrows kit  from Styletone as you know, so now that I tested this I’m quite happy, but I will not use it every day because I really love my brow kit, i will certainly use it when i’m going fore  without makeup  look haha, you know naturall  beauty ;)

I’m always glad to get my box from styleton, and every month it’s better and better. I really recommend testing and ordering a month’s box to see if this is something for you.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of