Fashioncells

Beauty

Styletone BOX

January 20th, 2018 | by Tijana Arsenijevic

unnamed (1) unnamed

Holla!
Jag fick min månads låda från Styletone!har du fått din ?

Då ska vi få se vad jag fick denna månad.

Ok den första produkten är DAILY CONCEPTS – SCRUBBER man hör på namnet att det är en svamp som man skrubbar kroppen med. Sedna fick jag CITY COLOR – CONCEALER QUAD , jag va så nära på att köpa en concealer palett igår vilket tur att jag fick en i min box, väldigt fin och krämig kommer definitivt använda den till näs contor. Min tredje produkt är SO SUSAN – LIP DOME aså denna är super krämig ,jag dör men för mig känns den lite för rosa, mamma kommer få den hahah hon tar allt man erbujder, mammor asåå. Sedan har jag fått HOT MAKEUP – SWIFT EYESHADOW vilket är en torr ögonskugga , det är bara synd att man inte kan välja färg, hade velat få grön men annars pigmentet är rena drömmen. Sista produkten är alltid min favorit, och det är THE BEAUTY CROP – GLOW MILK först trodde jag att det är en nagelack ,men sedan läste jag i boken att det är en high lighter och OMG jag dörrr.. den är krämig och ger den naturliga glow så fint på min hy, jag har en känsla att min syster kommer sno den !

För er som vill beställa denna underbara box kan ni kika in —>HÄR !!!
ha en under bar dag <3

 

Holla!
I got my month’s box from Styletone! Have you got your?

Then we’ll see what I got this month.

Ok, the first product is DAILY CONCEPTS – SCRUBBER. It name says it all, it is a  fungus that’s scrubbing the body.  Then , I got CITY COLOR – CONCEALER QUAD, I was so close  buying a concealer pallet yesterday ,which luck I got one in my box, very nice and creamy will definitely use it as nose contor. My second  product is SO SUSAN – LIP DOME omg this is super creamy I die but for me it feels a bit too pink,so I will give it to my  mom hahah she will take everything you offer mothers hahaha. Then I’ve got HOT MAKEUP – SWIFT EYE SHADOW which is a dry eye shadow, it’s just a pity that you can not choose color, I would have liked to get green ,but otherwise the pigment is pure dream. The last product is always my favorite and it’s THE BEAUTY CROP – GLOW MILK I first thought it was nail polish but then I read in the book that it’s a high lighter and OMG I am dying.. it’s creamy and gives the natural glow so fine on my skin, I have a feeling that my sister will take it!

For those who like to order this wonderful box you can go —>here !!!
have a day off <3

Comments are closed.