Fashioncells

Beauty

STYLETONE-BOX

November 16th, 2017 | by Tijana Arsenijevic

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Styletone – box 

Min beautybox har äntligen kommit ! Denna gången fick jag massor av nya produkter. Jag kan börja att bäretta om CHRISTIAN FAYE ögonskugga, som inhåller 4 olika färger. Personligen använder jag inte dessa färger för varge dag makeup men för fester ABSOLUT ! utifrån alla dressa fyra är min favo den svarta som har glitter i sig, super fin för smoky eye.Vi går vidare till fransar från PAESE, jag använder dagligen fransar och dessa är super fina ,samt att dom har oilka storlekar i förpackingen , så att man kan lägga mindre storlekar i indre ögonfransar till större på yttre ögon fransar. Sedan har vi  BELLA PIERRE shimmer roll ,OMG jag dör för den !!!! jag använder den som higliter men , man kan använda den på anskite, kroppen och även på ögonen som ögonskugga, och  när man applicerar den så har den så fin pigment omg såå bra är den ,en av boxens favorit. Därefter har vi BEAUTANIQ BEAUTY aniskts mask som luktar så gott, den upfriskar hud. Jag älskar den samt nu när det börjar bli kalt så är det ett måste för mig ! Sista produkten är YOUTH LAB CC crem Här är en till av min favoriter , jag har använd den nu i fyra dagar och mitt hud ser så frik ut, många vet att jag har probem med acne och nu har det blivit super bra ,men jag har fortfarande lite fleck på huden, och jag har dagar då jag inte vill applicera fundation bara för att den känns tjock, så när jag använder denna cc crem så känns den super tun och täcker mina fleck , sedan applicerar jag denna simmer roller som är så fin, och min hud ser frick ut och naturlig. Om ni vill få varge månad beauty box from StylTone , gå  –> HÄRE<— !

 

Styletone box

My beauty box has finally arrived! This time I got a lot of new products. I can start wearing the CHRISTIAN FAYE eye shadow, which contains 4 different colors. Personally, I do not use these colors for every day makeup but for parties ABSOLUTELY! Based on all four colors , my favorite is the black with glitter, super nice for smoky eye. We move on to the lashes from PAESE, I use lashes every day  and these are super nice,I love that they have different sizes in the package, so that You can add smaller sizes in the inner eyelashes to larger on the outer eyelashes. Then we have BELLA PIERRE shimmer roll, OMG I die for it !!!! I use it as a highlighter, but it can be used on the face, the body and even on the eyes like eye shadow, and when I applied it has such a nice pigment ,so good it is one of the my favorite. Then we have BEAUTANIQ BEAUTY Anic’s mask that smells so good, it refreshing the skin. I love it and now when it starts to become more called outside it’s a must for me! The last product is YOUTH LAB CC cream Here is one of my favorites, I have used it now for four days and my skin looks so fresh, many people know that I have a problem with acne and now it has become super good, but I have still a little spots on the skin and I have days when I do not want to apply foundation just because it feels thick so when i use this cc cream it feels super tuna and covers my spots, then I apply this simmer roles that is so nice , and my skin looks fresh and natural. If you want to have month beauty box from StylTone, go -> HERE <—!

Comments are closed.