Fashioncells

Beauty

STYLETONE BOX

April 23rd, 2017 | by Tijana Arsenijevic

styletone2 styletone2-2

STYLETONE BOX!

Hej alla, det är äntligen den tiden i månaden där jag får min skönhetsbox från STYLETONE och den här månaden fick jag underbara produkt. I min låda fick jag triflf cosmetics-liquid glow, det är en highlighter som du faktiskt kan använda som en blushe , Jag gillar den verkligen samt att den har en mycket skimrande glöd och texturen är fantastisk. Jag har aldrig haft highlighter i denna typ av form, så det var kul att prova något nytt och annorlunda, men att jag egentligen gilla den. Sedan fick jag  en BB-kräm för dina läppar i en rosa färg men det har ingen färg när du applicerar på dina läppar, fast det gör läpparna lite fuktiga och fylligare Vilket är fantastiskt, Därefter fick jag en  rouge-natt detox serum, denna produkt är en typ av serum som jag använde för natten och faktiskt använder jag den även som en primer under min foundation, och jag kan säga att det faktiskt fungerar ganska bra som En primer, men jag älskar det också att använda serum på kvällen för att när jag vaknar på morgonen känner jag att min hud är mer uppfriskande och mjukare så jag älskar det verkligen.29 cosmetic – vintage cream powder foundation är en foundation i pulver format som Jag provade att  applicera först serumet, primern från styletone beauty boxen och sedan applicerade 29 foundation  över och jag kan faktiskt säga att den täckning faktiskt alla mina frecklar, älskar det för att jag känner inte av att jag har en ton av foundation på mitt hy detn känns väldigt lätt. Och den sista produkten är SBB-silikon skönhetsblender, jag har sett så många Skönhetsbloggar som har provat Silicon Beauty Blender och jag ville verkligen prova ,jag är super glad att jag fick en i denna månadens beautybox , det som är super bra med denna beauty blender är att vanligtvis de skönhetsblandare som är som svamp brukar ta upp mycket foundation men den här kan inte suga in. Det är fantastiskt att du faktiskt kan använder hela droppen av foundation.

Om du vill beställa Beautybox från Styletone kan du gå på den här länken. Du kommer inte bli besviken över att ha fantastiska produkter varje månad och produkterna är faktiskt väldigt dyra men du betalar inte så mycket för lådan så det vinn-vinn

BIG KIZZ FORE YOU <3

 

STYLETONE  BOX !

hello everyone it’s finally that time in the month where I get my beauty box from style tone and this month I got amazing product.in my box I got, triflf cosmetics- liquid glow , it is a highlighter which you can actually use as a blush to, I really like it as has very shimmery glow and the texture is amazing I have never had highlighter in this kind of texture so for me it was fun to try something new and different , but that  I actually liked. Then I gott note- bb lip corrector, which is like a BB cream for your lips ithave in a pinkish color but it doesn’t have any color when you applied on your lips although it makes the lips a little bit moist and a fuller which is amazing, then i gott figs & rouge- night detox serum, now this product is a serum that I used for night and actually I used this also like a primer underneath my fundation ,and I can tell you it’s actually works pretty good as a primer too ,but I also love it using it at night because when I wake up in the  morning I feel that my skin is refreshed so I really love  it. 29 cosmetic – vintage cream powder foundation have I amezing good coverage I usually apply first the serum , primer that I got from styletone box and then applied this Foundation over and he has amazing coverage it actually covers all of my freckles,I love it because I don’t feel that I have a ton of foundation on my skin it feels very light.And the last product is SBB- siliconen beauty blender, I’ve seen so many  Beauty bloggers that have tried the Silicon Beauty blender and I really wanted to try one too so I’m super glad that I got one in this styletone box, what is so good about this product is that, usually the beauty blenders that are like sponge they soaked in a lot of foundation but this one can not soak in ,it is amazing that you actually apply all Foundation so you’re not wasting anything.

 If you want to order Beautybox from styletone you can go on this link, you are not going to be disappointed that have amazing products every month and the products are actually very expensive but although you dont pay that much for the box so it’s win-win 

BIG KIZZ FORE YOU <3 

newest oldest most voted
Notify of
Sheismelrose
Guest

Never heard of Trifle cosmetics need to check them out
http://sheismelrose.net/