....Life

STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.HOLLA !!!
Igår åkte jag med mina klass till Stockholm (STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR )
Det finns otroligt skickliga designer ,varje möbel har ett fantastik process bakom den, formen,färgen,uttryck,textil allt var perfekt.
Vi fick en uppgift att skapa en möbel ,och efter denna mässan vet jag inte hur jag ska börja, för att det finns massa möbler som är redan skapade, och att skapa något originellt är det jätte svårt ,jag har  ingen aning hur jag kan börja.
Jag hade jätte roligt på väg dit och hem med dom mest roliga människor ,som betyder mycket för mig. ÄLSKAR ER !!! <3 <3 <3
BIG KIZZ FOR YOU …
.HOLLA !!! 
Yesterday I went with my class to Stockholm (STOCKHOLM Furniture & Light Fair) 
There are incredibly talented designer, each piece of furniture has a fantastic process behind it, shape, color, expression, textile everything was perfect. 
We were given a task to create a piece of furniture, and after this exhibition I do not know how to begin, because there are lot of furniture that is already created, and to create something original, it is really difficult, I have no idea how I can start . 
I had enormous fun on the way there and back with them the most fun people who mean a lot to me. LOVE YOU !!! <3 <3 <3BIG KIZZ FOR YOU …

Leave a Reply