Fashioncells

Beauty

RURO 20% rabattkod

June 21st, 2017 | by Tijana Arsenijevic

 

DSC01166

Hej alla !!!!

I samarbete med Boostified På lyko.se får ni 20% rabatt när ni handlar produkter från PURA. Ange “deborahpura20” i kassan!

Idag fick jag min finna paket från Boostified som innehåller massor av fina make up produkter från PURA ,Jag har provat alla produkter och min favorit måste vara eyeliner den är perfektion precis som en penna, vilket är super bra. Maskara är ännu bättre , jag har inte så långa fransar, och när jag provade denna va den bra, lite förvånad men super bra, när det gäller nagellack så är det oftast dessa färger som jag använder , jag blev glad att det inte var stark grön eller någon annan färg. Läppstift är super fina speciellt den brunare färg, fin och krämig inte så jätte mycket färg väldigt ljus, jag gillar det, den rosa färgen är också jätte fin, jag brukar inte använda så starka färger på läppar bara för att jag tycker att mina läppar är små men det var väldigt fin. Sist nagel borttagning , ärligt jag trodde att det var smink borttagning sen när jag läste noggrant så står det aciton, det va tur att jag läste haha, men det är bara för att jag blev förvirrad, förpackningen är av glas och den luktar gott, så jag tänkte smink borttagning hahah.

Nog om det, en gång till vill jag påpeka ni får 20 % rabatt på LYKO.SE  när ni handlar PURA produkter <3 så lycka till och handla <3

Comments are closed.