Fashioncells

Fashion-My Work-YouTube

Rihanna Blue Dress

August 29th, 2017 | by Tijana Arsenijevic

DSC03664 DSC03709 DSC03724

Hej allihopa!
Jag vet att du gillade min Rihanna inspirerade top från hennes musikvideo wild thoughts, och det finns många som frågade mig om jag kunde visa hur du kan sy hennes blå klänning så därför  skapade jag den här videon. Jag köpte 3 m tyg men det var för mycket för mig så jag skulle rekommendera 2m, och mitt tyg var inte se genomskinlig  som hennes ,eftersom jag inte kunde hitta samma tyg som hennes klänning, men kanske är det bra med den jag har nu , den är tjockare och inte så genomskinlig så jag behöver inte sy under kjol. Och för repet runt axlarna och armarna köpte jag 4 meter för att det skulle räcka, de är ofta inte så dyra med repen. Jag hoppas att du gillar min video njut!

 

Comments are closed.