Fashioncells

Beauty

PRO GREEN Eyebrow Cream Tint

December 21st, 2016 | by Tijana Arsenijevic

eyebrowe-korektor_  outfits-of-the-day-23outfits-of-the-day-24eyebrowe-korektor_-7

 Hey babe !
Jag älskar att testa nya makeup produkter, så idag ville jag testa Camelem eyebrow cream tint, eftersom jag måste gå en gång till, för att fylla mina 3D bryn, och jag har tid någon stans i februari, jag vill inte förlora min form utan jag vill fortfarande ta hand om formen, så min syster tipsa mig att testa denna produkt. jag har även testat på ögonfransar och resultaten blev bra. En sak till ,på förpackningen står det att man ska vänta 20- 30 min jag väntade 20 min ju längre du väntar ju mörkare blir färgen.

Produkt HÄR

Hey babe!
I love to try new makeup products, so today I wanted to test Camelem eyebrow cream tint, because I have to go once more  in order to fill my 3D brows, and I have the time somewhere in February, I do not want to lose my form, but I still  want to take care of my eyebrow shape,  my sister advise me to test this product. I have also tested on the eyelashes and the results were good. One more thing, the packaging it says that you should wait 20 to 30 minutes, I waited 20 minutes, the longer you wait, the darker the color gets.

Produkt HERE

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of