Fashioncells

Beauty

Olivaskincare

November 20th, 2017 | by Tijana Arsenijevic

DSC05963-2 DSC05971-2 tt-2

 

Hallå !

Här är veckans favorit! I samband med Olive Skincare var jag ivrig efter att prova dessa godisar! Jag kan säga att dessa fyra produkter jag har testat är fantastiska. Nu kan det tyckas konstigt att jag alltid gillar produkten men det är sant att jag verkligen gillar dem!

Den första produkten är en Cleansing Mousse som är mild och är ekologisk samt innehåller certifierat olivbladsextrakt. Den hjälper till att bevara den naturliga fuktbalans. Jag älskar att använda den när jag tar bort min smink , älskar den . Sedan har jag fått en Foaming Shower Gel vilket är en lyxing skummande duschmousse ,den rengör och ger huden en silkeslen känsla.

Min tredje produkt är Foot cream som är rik och närande och inehller ekologist certifierad oliveoilja samt mjukgör. Jag har använd den två gånger nu och den är himel bra.

Sista produkten är min favorit  och det är Day cream ,OMG den är så jävla bra, den är en skyddande dagkräm som återfuktar på djupet. Ärligtalat jag använder den som natt kräm också för att den luktar så gott. Alla prokuter fins att hitta på  /www.olivaskincare.se/

BIG KIZZ FOR YOU <3

Comments are closed.