Fashioncells

Beauty

Nail art

July 31st, 2017 | by Tijana Arsenijevic

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hej !
Jag har egentligen lite tid att få skriva på bloggen, i måndags gjorde jag dessas fina naglar hos studio lepote bombastic i kragujevac. Ni som följer mig  vet att jag brukar göra mina naglar när jag är i Serbien hos min kära Slavica men efter som hon är på semester så kunde jag inte göra hos henne. Och i Serbien är det så många som gör naglar men ,inte jätte duktiga, så jag fick kolla runt, söka på nätet och hittade en salong  som heter bombastic. Personligen tycker jag att dom hade fin salong och det bilder på naglar som dom la ut på deras sociala medier va jätte fina. När jag kom dit går man upp för trappan och kvinna som gjorde mina naglar kollade på mig och bara

– Arsenijevic, jag bara
– Hej Tijana heter jag ,Hon bara
– Känner du inte igen mig ?
-Nej säger jag
-Hon bara vi är kusiner !
-Va hahah hur ?

Sedan satt vi och hon började göra mina naglar och förklarade hur vi är kusiner, så jag gjorde mina naglar hos min kusin från min morfars sida hahha galet. Det känns som ,varje gång jag åker till Serbien träffar jag en ny kusin haha.
Imorgon kommer jag lägga ut veckans video inspirerad från Rihanna wild thoughts . Det är mycket på gång min mamita och syrra kommer om 3 dagar sen så ska vi till Montenegro ärligen lite semester!
En grej till jag vet att det är så många som vill att jag ska göra wrap shorts och jag är på väg, ska hitta en snygg men enkel design så att det är enkelt att skapa. Nu ska jag gå och kolla på Game of thrones !!!!
BIG KIZZ for YOU <3

Hey !
I finally  have some time to write on the blog, on Monday I went to do my nails at studio lepote bombastic in Kragujevac. You who follow me know that I usually do my nails while in Serbia with my dear Slavica, but becouse  she is on a vacation, she could  not do them. And in Serbia there are so many who do nails but, not very good, so I had to look around, search on the net and found a salon called bombastic. Personally, I think they had a nice place and the pictures on the nails they put on their social media are really nice. When I got there, I hade to get up on the stairs and woman who made my nails look at me and just sed,

– Arsenijevic, I just look att her 
– Hey Tijana is my namn, she just
– Do you not know me ?
-No, I say
She’s just  sead ,we’re cousins!
-Ha hahah how?I ask

Then we sat and she started making my nails and explained how we are cousins, so I made my nails at my cousin from my grandfather’s side hahha crazy. It feels like every time I go to Serbia I meet a new cousin haha.
Tomorrow I will post the week’s video inspired by Rihanna wild thoughts. It’s a lot  going on right new my  mamita and the babe sister are coming in 3 days, and then we are going to Montenegro for the holiday.
One thing I know is that ,ther are so many of you that want me to do wrap shorts and I’m on my way to  make one , but Iam trying to  finde a nice yet simple design so it’s easy to create. Now I’m going to watch  Game of Thrones !!!!
BIG KIZZ for YOU <3

 

Comments are closed.