Fashioncells

Life

My kind of music

August 6th, 2016 | by Tijana Arsenijevic

Heloo !!! 

Musik betyder allt för mig, dock kan jag inte rappa, sjunga, skriva låtar , inte även spela instrument! ååååå vad jag önskar att kunna ha en fin röst! Men sorgligt  nog kommer det aldrig att hända. Jag har verkligen försökt att lära mig spela trummor på grundskolan, och det gick inte som jag hade planerat. Men det stoppar mig inte , att lyssna på musik. Jag har alltid svårt att förklara för människor vad för typ av musik jag lyssnar, eftersom jag har lite speciell musik smak, en som är väldigt  annorlunda  . När jag lyssnar på musik, brukar det utvalda låtar i min spel lista, komma med vissa känslor, vilket innebär att jag har olika spel listor som får mig att känna glad , ledsen, sprallig  o.s.v. Jag brukar lyssna på franska, serbiska, tyska, svenska , portugisiska låtar, språk spelar ingen roll, musik är en språk som alla förstår, detta är i alla fall min uppfattning .Så idag vill jag visa er mina favoriter som jag lyssnar konstant, jag tröttnar aldrig. 

Men innan du börjar bläddra igenom, vill jag bara påpeka att ( jag personligen tycker att “gamla låtar” har större kraft än dom nya, ni vet mer känsla mer äkthet ) 

så nu är det bara att njuta av MUSIKEN

 

Heloo !!!

Music means everything to me, however, I can not rap, sing, write songs, I can not even play instruments! AAAAA  I want to have a nice voice! But sadly, it will never happen. I’ve really tried to learn how to play the drums at the elementary school, and it did not go as I had planned. But it does not stop me to listening to music. I’ve always difficult to explain to people what kind of music I listen to, because I have a little bit special music taste, which is very different .

When I listen to music, it is usually selected songs in my playlist, which come up with certain emotion, which means that I have different play lists that makes me feel happy, sad, frisky etc. I usually listen to French, Serbian, German, Swedish, Portuguese songs, language does not matter, music is a language that everyone understands, this is certainly my opinion .So today I want to show you my favorites that I litsen constantly, and never tires.

But before you start to browse through, I just want to point out that (I personally think that “old songs” have more power than the new ones, you know more feel more authenticity)

so now it is just to enjoy the music !

1:Teddybears – Get Fresh With You feat. Laza Morgan

2:Teddybears – Cobrastyle

3:Laurent Wolf – No Stress (OFFICIAL VIDEO HQ)

4:Gnarls Barkley – Crazy

5:Alex Gaudion -Destination calabria

6: 2cellos -Hysteria

7: Booty Swing

8:Damian Marley -Pimpa’s Paradise

9:Fuck the inches ( we got the love )

10:

11:

12:

13:

14:

https://www.youtube.com/watch?v=X7_k_0dKknA

15:

16:

17:

18:

19:

20:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of