Fashioncells

....

My first collection

February 23rd, 2016 | by Tijana Arsenijevic

DSC_0106 DSC_0111

My first collection
I havent had time to post it on the blog, but now I want to show you a little bit how it looks .When I did this kolektion, it was the first time for me to use promarkers, I can say that I managed to mix in shades of different colors. I am very pleased how the results were. Do you like to paint, sketch, create ??
BIG KIZZ FOR YOU <3

Min första kollektion
Jag har inte haft tiden att lägga upp den på bloggen,men nu vill jag visa er lite hur det ser ut .När jag gjorde denna kollektion, var det första gång för mig att använda pro markers,jag kan säga att jag lyckades blanda in nyanser av olika färger. Väldigt nöjd hur resultatet blev. Gillar ni att måla ,skissa ,skapa ??
BIG KIZZ FOR YOU <3 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of