Fashioncells

Fashion

JFR få 15 % rabatt ! använd: tijana15

November 11th, 2017 | by Tijana Arsenijevic

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

 

Hej på er !

Dagens outfit ( skor – nelly.com, Byxor – JFR.se, Top – BIKBok, BH- Gina tricot )

Det blir bara kalare och kalare hela tiden och snart jul och ny år. Igår tog jag mig till stan , hade lite grejer att ta hand om och under tiden besöka lite kläd butiker. Jag har sätt i varge kläd butik att dom hade byxor och kavaj i rutig tyg. Så jag beställde mina byxor i rutig tyg, från JRF.SE jag älskar tyget och jag gillar att få testa nya grejer, samt att JFR erbjöd alla mina läsare och följare rabattkod: tijana15 .för att få 15% baratt på hela sortimentet (ej rea eller jackor) Så det är dags att shoppa loss.

 

Hello !

Today’s outfit (shoes – nelly.com, Trousers – JFR.se, Top – BIKBok, Bra -Gina tricot)

It will only be cold and cold all then it is  time fore Christmas and New Year. Yesterday I went to town, had some stuff to take care of ,and meanwhile visit some clothes shops. I have seen clothes  suit and trousers  whit in checkered fabric. So I ordered  my pants from JRF.SE   I love the fabric and I like to test new stuff, and  JFR offered all my readers and followers discount code: tijana15 to get 15%  discount on the entire assortment  (not sale or jackets) So it is  time to go shopping.

Comments are closed.