Fashioncells

Fashion-Life

Happy New Year

January 1st, 2017 | by Tijana Arsenijevic

happy-new-year-3 happy-new-year-4 happy-new-year-6 happy-new-year-7

Hello snygging
Outfit ( skor är från hypnotic och denna ursnygga playsuit är från exklusiv koletion Gina Tricot, Choker har jag själv gjort. )
Nu har det gått ett till år och min tredje år som bloggare jag startade denna underbara resa 2014 och från dess har jag utvecklats som person och som bloggare jätte mycket. Jag är väldigt stolt att jag kunde komma så långt som jag har gjort under 3 åren. Min 2016 har gått ganska bra jag har fått många läsare jag har fått även mer respons från er vilket jag älskar <3 jag har fått många samarbete i år. Samt jag fick en ära att gå på galan i Stockholm fick träffa några bekanta, samt jag tog studenten och började jobba sedan reste i mitt hemland, Jag tycker att 2016 har gått både bra och dåligt. Jag kunde inte mer se mina vänner varje dag det flesta började jobba och andra studera så alla hade gått olika vägar.

Så i år vill jag resa! se nya städer se nya länder, jag vill träffa mina vänner jag vill bli mer inspirerad jag vill göra allt jag kan så att göra 2017 mer spännande mer positiv och glömma det negativa. Jag tänker inte ge upp som jag gör efter några veckor utan nej!! i år kommer jag börja från början.

Till slut vill jag önska er att i år ni håller är friska och är mer positiva allt anat kan man köpa <3′

 

Hello hottie
Outfit (shoes are from hypnotic and this gorgeous playsuit is exclusive koletion from Gina Tricot, Choker, I myself .)
Now it’s been a year and my third year as a blogger, I started this wonderful journey in 2014 and from then, I’ve developed as a person and as a blogger very much. I’m very proud that I could get as far as I have done for three years. My 2016 has been pretty good, I have got many readers, I’ve got even more feedback from you witch I love <3 I’ve gotten many cooperation this year. And I got an honor to go to the gala in Stockholm got to meet some friends and I graduated and started working, then I even traveled to my home country, I think 2016 has been both good and bad. I could no more see my friends every day becose we eneded schole, and majority started working and studying so everyone had gone different paths with is bothe good ande sed.

So this year I want to travel! see new cities see new countries, I want to meet my friends, I want to be more inspired I will do everything I can to make 2017 more exciting more positive and forget the negative. I will not give up as I do after a few weeks, no !! this year I will start from the beginning.

Finally, I wish you that this year you keep healthy and are more positive about else  you can buy <3

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of