Fashioncells

Beauty

Formula 10.0.6

September 18th, 2017 | by Tijana Arsenijevic

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hej!
Idag fick jag så finns produkten i samarbete med Boostifirde.
Produkter som jag fick att testa är från Formula 10.0.6 – problemhy, som många av er vet att jag har väldigt problematisk hud så därför är jag super glad att få denna möjlighet.
Okej det första krämen jag provade är en Down To The Pore man får 6 st plåster som snabbt avlägsnar svarta pormaskar och lämnar en silkeslen näsa, jag tror att det är många som har provat black head masken , jo dom är lika dan men bara för näsa, jag gillar resultaten men det känns som att det inte tar ut så mycket som jag har förväntat men den gör sin grej.

Three Times Sublime vilket är ett mask som innehåller 3 i 1 Blackhead Wash + Scrub + Mask som tar bort överflödig olja , rensar porerna och eliminerar blemmor. Jag älskar denna ,efter masken får man len ock mjuk hud, samt jag har så oljig hud att det inte går att förklara ,så denna baby är makalös. Jag kommer inte använda den varje dag men en gång under veckan.

Sist är Seriously Shine  en hud kräm som är oljefri återfuktar samt mjukgör huden och ger en mattande effekt hela dagen. Det bästa är att den Innehåller Aloe Vera som håller huden återfuktad och frisk min favorit ingrediens.

Jag är super nöjd med Seriously Shine för att jag nu använder en vanlig hud kräm som bara mjukgör och återfuktar huden den ger mig shine så nu när jag fick testa denna ,kommer jag definitivt att byta till Seriously Shine gud ja!  min favorit !

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of