Fashioncells

Fashion-My Work-YouTube

DIY skjorta utan axlar

October 25th, 2016 | by Tijana Arsenijevic

https://www.youtube.com/watch?v=TXvLevA5QpQ

skjorta skjorta-2 skjorta-3

Holla!
Nu har jag äntligen gjort klart DIY skjorta utan axlar, den var klar igår ,jag skulle lägga upp den vid 16:00 men jävla dator vägrade, antagligen var det för jag ville ha högst kvalitet på klippen så den laddade upp vid 85% och jag gick sov, sen dagen efter när jag vaknade var den fortfarande 85% så jag bestämde mig för att sänka kvaliteten, hoppas det inte gör något, man fortfarande kan se tydligt vad klippen innehåller.

Som jag nämnde tidigare så är detta en DIY på hur man kan själv gör om en men skjorta och göra det till en trendig och snygg dam skjorta. Hoppas att ni gillar den.

BIG KIZZ FOR YOU !

Holla!
Now I’ve finally finishe the DIY shirt without shoulders, it was finished yesterday, Iwould have add it at 16:00 yesterday but damn this computer refused, probably it was because I wanted to have the highest quality of the clips so it uploaded to 85% and I went sleeping, then the day after when I woke up it was still 85% so I decided to lower the quality, hope it does not do anything, you can still see clearly what the clips contain.

As I mentioned earlier, this is a DIY on how to self-Redo mens shirt and make it a trendy and stylish lady shirt. Hope you like it.

BIG KIZZ FOR YOU !

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of