Fashioncells

Fashion-My Work-YouTube

DIY silk set / part one

March 21st, 2017 | by Tijana Arsenijevic

silke setsilke set-3silke set-5

Hej allihopa !
Dagens inlägg kommer handla om min nyaste Youtube video där jag visar upp hur jag syr Silk shorts ,nästa video ,det vill säga andra delen kommer under veckan vilket är toppen av setne, Hoppas att ni gillar den . Just nu så har det hänt ganska mycket i mitt liv, men det jag är mest glad över är att jag fått många respons från många av er som följer mig på både blogg och Youtube och jag är otroligt glad av att bara på två månader så här lyckas få 1400 subscribers Jag kan inte förstå hur snabbt det blev så mycket så jag är jätteglad och kommer säkert fortsätta med Youtube ganska mycket nu för tiden för att det är någonting ni gillar ,jag verkligen glad över det, så jag kommer absolut inte sluta blogga även om jag lägger ut mer på youtube ,jag kommer lägga upp inlägg på bloggen också !

 

Comments are closed.