Fashioncells

Fashion-My Work-YouTube

DIY Patch Leather Jacket

July 4th, 2017 | by Tijana Arsenijevic

DSC01203 DSC01206 DSC01219 DSC01242

Hej allihopa,
Idag kommer jag visa er hur ni kan lätt ge ett nytt liv till en av dina gamla jackor, Följ bara min video så kommer ni att lyckas lätt.
När det gäller mina patch så beställde jag dom från Ebay.com link är på youtube, jag kan säga att dom hade bra kvalité för så lite pengar , men det tog cirka 20 arbetsdagar innan jag fick alla mina beställningar. Ni kan absolut köpa i era närmaste tyg affärer men dom blir dyrare. Jag hoppas att ni gillar min video, njut!

Not everyone,
Today I will show you how you can easily give a new life to one of your old jackets, just follow my video and you will succeed easily.
As for my patch, I ordered them from Ebay.com links are on youtube , I can say they had good quality for so little money, but it took about 20 business days before I got all my orders. You can definitely buy in your nearest fabric stor but they will become more expensive. I hope you like my video, enjoy!

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of