Fashioncells

Fashion-YouTube

DIY DENIM BOOTS

December 25th, 2016 | by Tijana Arsenijevic

denim-boots denim-boots-2 denim-boots-3

Hi Babe
Nu kommer en mycket populär DIY ´, vilken är diy denim stövlar. Jag är inte proffs men jag ville visa er hur jag gör denim stövlar utifrån ett par jeans, jag har sätt jätte många olika videos på youtube men alla använder lim och jag vill inte förstöra mina skor så jag bestämde mig att klura ut ett annan sätt, njut.
BIG KIZZ FOR YOU <3

 

Hi Babe
Now comes a very popular DIY ‘, which is diy denim boots. I’m no pro but I wanted to show you how I do denim boots from a pair of jeans, I have seen huge amount of videos on youtube but all using glue and I do not want to ruin my shoes so I decided to figure out a different way, enjoy.
BIG KIZZ FOR YOU <3

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of