Fashioncells

....-Fashion

Chunky Platform Boot

January 21st, 2015 | by Tijana Arsenijevic

 

 

HOLLA!!!
 skor HÄR
Den sista paret från Nelly shoes det finns inga ord som kan förklara hur glad jag är över att ha vunnit ONEYEAROFSHOES och är värkligen tacksam för varje par.
Jag hann inte blogga på sistone eftersom jag var tvungen att göra klart alla läxor och inlämningar för denna vecka p.g.a. min photoshoot med schwarzkopf och ELLE.
Jag är så taggad för photoshoot  vilket är på fredagen men jag åker imorgon och jag lovar att uppdatera så mycket som jag kan.
BIG KIZZ FOR YOU <3
HOLLA !!! 
shoes HERE
The last pair from Nelly shoes there are no words that can explain how happy I am, to have won ONEYEAROFSHOES and am really thankful for each pair. 
I did not blogging lately, because I had to finish all homework and assignments for this week due to my photoshoot with Schwarzkopf and ELLE. 
I’m so psyched for the photoshoot which is on Friday, but I’am going  tomorrow and I promise to update as much as I can.BIG KIZZ FOR YOU <3

 

2 responses to “Chunky Platform Boot”

 1. Anonym says:

  Hej, gud vad snygga skor! Funderar på att beställa paret och bära dom på valborg. Dock måste jag fråga hur kvalitén på dessa skor är, jag har läst att sulan brukar lossna väldigt snabbt och det känns lite trist med tanke på hur snygga skorna är. Hur är dom i storleken? Vissa upplever att skorna är större i storleken än vanligtvis. Tacksam för svar! /Felicia

  • Hej Felicia.
   Själv tycker jag att design på dom är riktigt snygg och att dom är otroligt sköna att gå i,men tyvärr är det så att sulan lossnar efter en period dock har jag använd skorna som vardagsskor osv. sulan sitter fortfarande kvar ,haha :) Vad det gäller storleken,så är den perfekt i alla fall för mig.
   Jag hoppas att mitt svar hjälpte dig ! <3 <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *