Fashioncells

....-Fashion

Blue like the ocean

July 1st, 2015 | by Tijana Arsenijevic

blue 1 blue 2 blue 4 blue 6 (kopia) blue 10 blue 11 blue 12 blue5 blue9

Holla !!!
I am wearing a dress from boohoo.com and all my jewelry comes from H & M. I had a wonderful day at the beach, but the worst is that I was so red on the front of my body, but the back side is white, like feta cheese! but I‘m working on it;)
Hope you had a wonderful day!
BIG KIZZ FOR YOU <3

Holla !!!
Jag har på mig en klänning från boohoo.com och alla mina smycke kommer ifrån H&M. Jag hade en underbar dag på stranden,men det värsta är att jag blev  så röd på framsida av  kroppen ,men back sidan är vit som feta ost! men jag jobbar på det ;)
Hoppas att ni hade en underbar dag !
BIG KIZZ FOR YOU <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *