Fashioncells

Beauty-Life

Blue and gold

August 16th, 2016 | by Tijana Arsenijevic

j14012534_10202076375108851_998013129_o14060128_10202076375028849_374856532_o

Hej !
Så här såg jag ut i söndags, det blåa är faktiskt en klänning som är jätte fin, kort fram och lång back, med volanger jätte fin. Jag kommer visa upp den på bloggen, så att ni förstår vad jag menar. Jag är har shoppat jätte mycket , och det som följer mig på snapchet så har du redan sätt lite av plaggen. Jag kommer lägga upp lite bilder imorgon så att ni kan se vilka plagg jag har köpt.

I söndags fyllde min Baby bro 20 , jag kan inte fatta han är 20 omg , jag ser honom fortfarande som den lilla pojken som bråkar med killar för min skull hehehehehhe my baby bro. Så mycket kärlek till dig Dejan.

Föresten , ni som läser min blog vet att min Baby Bro Dejan är anledningen att min blogg ser så snygg ut , han har fixat allt jag är verkligen lycklig lottat att ha bröder som luka och dejan vilka fixar allt åt mig ( ALLT ) Och nu håller dom på med en webbsida vill ett spel , så jag fick uppgift att skapa LOGO till deras webbsida ! O och detta logo kommer att delta i tävlingar så jag måste ge mitt bästa <3 Jag kommer att leverera <3 <3 <3

 

Hey !
This is what I looked like on Sunday, the blue is actually a dress that’s really nice, short front and long back, with ruffles really nice. I will show it on the blog, so that you understand what I mean. I’ve been shopping very much, and if you are  following me on snapchet you have already seen some of the garments. I will post some pictures tomorrow so that you can see which garments I have purchased.

On Sunday filled my baby bro 20 I can not believe he’s 20 omg, I still see him as the little boy who fights with guys on my account hehehehehhe my baby bro. So much love for you, Dejan.

By the way, you who read my blog know that my Baby Bro Dejan is the reason that my blog looks so unremarkable, he has fixed everything I’m really happy raffled to have brothers like Luka and Dejan who fixes everything for me (ALL) and now they are  working on a web page fore a  game, so I got the task to create the LOGO for their website! O and this logo will participate in the competitions so I have to give my best <3 I will deliver <3 <3 <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *