Fashioncells

Life

a small adventure

June 10th, 2018 | by Tijana Arsenijevic

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

 

 

Hej på er!
Jag  hade så mycket att göra de senaste dagarna att det är sjukt !
I måndags åkte jag med mamma och syrran till tygaffären och jag viste exakt vad jag skulle sy när jag kom hem, så jag köpte 2m tyg och resten av dagarna skulle jag sy upp det för nästa värka måste min video up, där satt jag i 5 dagar hadde inget lust what so ever, och slöste bort tiden på ingenting. Är det bara jag eller va fan är det som händer med mig. Jag vill bara sitta och inte göra något. I alla fal igår gick jag med Tea och skulle hämta upp alla min paket. Samt gick och köpte mer tyg för att jag fuckade upp det vitta som jag köpte i måndagsk, och syde ett super fint playsuit vilket jag är så glad över. Men innan det jag hadde son panik , jag trudde att jag skulle fucka up tyget igen och det va rena knas, men som tur fiksade jag till det.Så på onsdag kommer jag lägga up video.

Idag skulle jag radigera videon men åkte och klätrade lite istället. Jag kände att jag värligen behövde det. Nu har jag noprat min bryn, hade mask på ansiktet och håret och målade mina naglar så nu känner jag mig fräsh. Det va min dag eller vecka haha skriver snart igen <3

Comments are closed.